Handlekurven er tom!
Velkommen til vår nettbutikk! Du kan logge inn eller opprette en konto.

Betingelser

Sminkekoster.no
Sminkekoster.no eies av det norske selskapet Pinkweb AS, med organisasjonsnummer 990462968. Postadresse: Postboks 2110, 1760 Halden.


Opphavsrett
Bilder og tekster på Sminkekoster.no må ikke kopieres, verken helt eller delvis, med mindre det foreligger skriftlig avtale med oss på forhånd.


Din brukerkonto
Du står fritt til å velge om du ønsker å opprette en brukerkonto eller å kun handle som gjest når du bestiller noe fra Sminkekoster.no. Vi forbeholder oss retten til å terminere eventuelle brukerkontoer som ser ut til å inneholde falsk informasjon, bryter med noen av våre betingelser eller av andre grunner ikke er hensiktsmessig å ha stående aktive lenger.
 

Produktinformasjon
Vi gjør vårt beste for å skrive korrekte utfyllende tekster til produkter som vi publiserer her på Sminkekoster.no, basert på den informasjonen som vi har fått fra våre leverandører rundt de ulike produktene. Alt av bilder, størrelser, farger, mål og andre konkrete beskrivelser av produktene er oppgitt etter beste mening på basis av den informasjon vi har fått fra våre leverandører. Dersom det likevel skulle forekomme at du mottar produkter som avviker vesentlig fra den presentasjonen du fikk av produktet her på Sminkekoster.no minner vi om at vi følger norske lover rundt angrerett samt at vi også tilbyr en utvidet 100% Fornøyd-Garanti der vi refunderer ditt kjøp dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd med ditt kjøp.


Medisinsk ansvar
All informasjon om hudpleie og makeup-produkter er publisert i god tro, basert på informasjonen som vi har fått fra våre leverandører rundt hvert enkelt produkt. Sminkekoster.no tar intet ansvar for eventuelle allergiske reaksjoner eller helseproblemer knyttet til bruk av produkter kjøpt i vår nettbutikk. Selv om vi forsøker å oppgi mest mulig detaljert og korrekt informasjon om hvert produkt, er du selv ansvarlig for å unngå produkter som du vet at du kan ha en risiko for å få uønskede reaksjoner fra, eller å først søke råd fra kvalifisert helsepersonell dersom du er i tvil om bruken av et produkt.


Returer
Dersom du av en eller annen grunn skulle være misfornøyd med dine mottatte produkter, vil vi gjerne få muligheten til å få deg blid igjen så raskt som mulig. Om du har mottatt feil produkter, et produkt med skade, eller produkter som avviker vesentlig fra beskrivelsen i vår nettbutikk tar vi imot disse i retur. Vi minner også om den lovbestemte angreretten for netthandel samt vår egen utvidede 100% Fornøyd-Garanti hvor vi gir deg pengene tilbake dersom du av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd med ditt kjøp. Loven om angrerett via netthandel tilsier at returkostnaden dekkes av kjøper. Dersom du ønsker å registrere en retur, kan du gjøre dette på siden for Vareretur.


Klager
Dersom du skulle være misfornøyd med noe som helst i forbindelse med vår nettbutikk eller bestillinger hos oss, vær snill å kontakte oss via Kontaktskjemaet så vi kan forsøke å gjøre det godt igjen så raskt som mulig.

Back to Top