Handlekurven er tom!
Velkommen til vår nettbutikk! Du kan logge inn eller opprette en konto.

Bloggsponsing

Bloggsponsing - Få gratis sminkekoster fra Sminkekoster.noFÅ GRATIS SMINKEKOSTER!
Er du aktiv innen blogging og/eller på Facebook? Sminkekoster.no retter seg mot skjønnhetsinteresserte kvinner i hele Norge. Vi gjør vårt beste for å tilby et spennende og variert utvalg av sminkekoster med god kvalitet fra hele verden, til priser for en hver lommebok. For å spre budskapet om vårt utvalg av sminkekoster er vi alltid interessert i nye samarbeid med jenter som er oppriktig interessert i makeup, styling og det å være kreativ med sminke.


BLOGGSPONSING
Dersom du driver en aktiv blogg med hovedtema innen beauty & fashion, som du har holdt på med i minst et halvt år, kan vi kanskje tilby deg ulike typer samarbeid som bl.a kan inkludere gratis sminkekoster fra vårt flotte utvalg. Vi er spesielt interessert i bloggere som både tar bilder av produktene i bruk og viser hvordan man kan bruke våre sminkekoster på ulike måter til forskjellige stiler makeup.

Få gratis sminkekoster og makeup ved bloggsponsing fra Sminkekoster.no
FACEBOOK-SPONSING
Det samme gjelder dersom du har mange norske, kvinnelige venner på Facebook - kontakt oss gjerne og fortell litt om hvordan du tenker at vi kan samarbeide på en morsom og givende måte for begge parter.


HVEM FÅR GRATIS SMINKEKOSTER?
Da vi til tider kan ha stor pågang av søkere for bloggsponsing, kan vi ikke garantere alle svar, men vi forsøker så godt vi kan å ta kontakt så raskt som mulig dersom din e-mail gir oss lyst til å sende deg noen gratis sminkekoster fra vår nettbutikk ;) Vi må ha noen minimumskrav, da vi dessverre ikke kan dele ut gratis sminkekoster til søkere som bare har blogget en knapp måned, er svært lite aktive i skrivingen, eller av andre grunner ikke har tilfredsstillende mange følgere/lesere. Det viktigste er at vi ser at du er aktiv med både skriving og bildeposting over tid, på en måte som gjør at mange er interessert i å lese det du skriver om innen skjønnhet spesielt. Vi kan være interessert i både engangs-sponsinger og samarbeid av lengre varighet med flere andre skjønnhetprodukter fra våre ulike nettbutikker, inkludert DivaShop.no.


TROR DU AT DU ER DEN VI SØKER? DA GLEDER VI OSS TIL Å HØRE FRA DEG!
Send oss en søknad ved å skrive en liten presentasjon av deg selv og beskriv på hvilken måte du kunne tenke deg å fronte våre sminkekoster på nett
Klikk her for å gå til vårt Kontaktskjema

Back to Top