Handlekurven er tom!
Velkommen til vår nettbutikk! Du kan logge inn eller opprette en konto.

100% Fornøyd-Garanti

100% fornøyd-Garanti på sminkekoster fra Sminkekoster.noLoven om angrerett ved netthandel gir deg rett til 100% Fornøyd med sminkekoster fra Sminkekoster.no eller pengene tilbake!å returnere et produkt innen 14 dager og få pengene refundert - uansett årsak.

Her hos Sminkekoster.no har vi valgt å utvide sikkerheten for deg som kunde ved å gi deg 30 dagers 100% Fornøyd-Garanti!

Dersom du av en eller annen årsak skulle være et minste snev misfornøyd med et produkt kjøpt hos oss, kan du returnere det og få pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke vare ved skade på varer, men også dersom du ikke synes at produktet svarte til dine forventninger etter litt forsiktig bruk.
Det eneste du i så fall behøver å gjøre er å returnere produktet i sin originale emballasje og legge ved et notat med ordrenummeret for varen og en kort beskrivelse av hva du ikke var fornøyd med. I tillegg behøver vi ditt navn, adresse og kontonummer for refundering av pengene for kjøpet.

Vi gjør oppmerksom på at returporto bæres av kunden, i henhold til loven om angrerett. Dersom du ønsker å foreta en retur gjør du dette ved å registrere en sak på siden for Vareretur.
Kjøp Sminkekoster fra Sminkekoster.no 

Back to Top