Handlekurven er tom!
Velkommen til vår nettbutikk! Du kan logge inn eller opprette en konto.

Hvordan sette på Falske Øyevipper

Hvordan sette på falske øyevipperSLIK BRUKER DU FALSKE ØYEVIPPER:
1) Sørg for at øyelokkene er fri for oljer og gamle sminkerester. Noen velger å lime på falske øyevipper direkte på ferdig sminkede øyelokk, men vi anbefaler deg å starte med rene, usminkede øyelokk for å unngå å gni utover og ødelegge sminken som allerede er lagt mens du forsøker å feste vippene.

2) Du kan med fordel benytte en vippebøyer på dine naturlige vipper før du begynner med påsettingen av de kunstige vippene. Dette for å unngå at dine ekte vipper blir for rette og dermed synes under de kunstige øyevippene som gjerne har en tydelig bøy/vippe.

3) Riv en løsvippe av underlagsplaten og mål den opp mot øyekanten der du skal ha den. Klipp eventuelt til litt på lengden slik at den ser passe ut.

4) Disse vippene kommer med ferdig lim på undersiden slik at det vil være mulig å feste dem direkte på langs vipperanden, men vi anbefaler på det sterkeste bruk av ekstra vippelim dersom du vil være sikker på at de sitter skikkelig en hel kveld. Separat Lim til Falske Øyevipper kan kjøpes hos DivaShop.no med levering innen 1-3 dager (åpne link i nytt vindu).

Dersom du bruker ekstra vippelim, klem ut en liten "dott" med lim i hver ende av løsvippen (endene har lettest for å løsne!) samt en tynn stripe med vippelim langs kanten på de falske øyevippene før du skal sette dem på.

5) Fest ene enden av de falske øyevippene innerst på vippekanten inn mot øyekroken/nesen. Du kan enten benytte pinsett til å holde løsvippen med, eller dine egne fingre. Du har gjerne mer kontroll med dine egne fingre, men begge teknikker krever en del trening, da dine egne fingre fort kommer mer i veien når du fikler inni øyekroken.

Press løsvippen lett inn med en finger og hold festet mens du fortseter å feste løsvippen videre langs vippekanten ut mot yttersiden av din naturlige vippekant. Når du er kommet til andre enden holder du en annen finger med lett press på denne siden. Hold gjerne ringefinger innerst, langfinger på midten/toppen og pekefinger på ytterkanten av vippen. Dersom du benytter ekstra vippelim - Hold et lett press inn mot vippekanten i 1-2 minutter før du slipper.


LEGG PÅ MAKEUPFør og etter bilder falske øyevipper
Når du har festet dine falske øyevipper kan du med fordel legge en sort FLYTENDE eyeliner slik at kanten på løsvippene glir mest mulig inn i dine egne. Deretter legges øyeskygger og annen makeup for et perfekt sluttresultat! Bruk eventuelt en vippebøyer og LITT(!) mascara for å få løsvippene til å gli mer inn i dine naturlige vipper. Dette bør gjøres med forsiktighet, både for å unngå at løsvippene løsner, og fordi for mye mascara fort kan gi et overdrevent kunstig utseende på vippene. Løsvippene er mørke og bøyde nok slik de er, så dette er sjelden nødvendig å gjøre overhodet.HVORDAN FJERNE FALSKE ØYEVIPPER ETTER BRUK
Når du skal ta av sminken og løsvippene kan du enten ta tak i kanten av løsvippen inne mot øyekroken og rive den forsiktig av. Dette er ikke vondt, men noen kan oppleve det litt ubehagelig. Dersom du vil lette fjerningen kan du eventuelt ta litt sminkefjerner ment for øyesminke og gni dette mot vippene med en bomullsdott til de løsner.FØR FØRSTEGANGSBRUKERE AV FALSKE ØYEVIPPER
Dersom det er første gang du benytter falske øyevipper vil det kunne føles veldig "rart" å ha dem på i begynnelsen, som om noe er "i veien" i øyet. Dette venner man seg raskt til, men du må passe godt på å ikke klø eller gni deg i øynene, da kan vippene fort bli gnidd løs fra festet. Dersom du skulle glemme deg og de løsner på en side er det bare å ha på litt ekstra vippelim og presse lett inn som beskrevet over igjen.Klar for å la løsvipper endre din makeup fra "ok" til FANTASTISK?
Finn dine favoritter blant vårt utvalg av flotte falske øyevipper


Vis alle falske øyevipper

Back to Top